Onze Leerkrachten

De locatieleider

De locatieleider van de school, Hennie Schermers, heeft de algehele leiding. Daarnaast vormt zij samen met de teamleiders (Marloes Rietveld en Helga Jonkers) de directie van de school. Op maandagochtend is Marloes aanspreekpunt, op maandagmiddag is dit juf Ramona (bij afwezigheid van de teamleiders en locatieleider).
Op dinsdag is de volledige directie aanwezig en kunnen juf Hennie, juf Marloes en juf Helga alledrie aangesproken worden. Op woensdag is juf Helga het aanspreekpunt. Op donderdag juf Hennie en op vrijdag is de directie afwezig, maar is juf Ramona het aanspreekpunt.

De groepsleerkrachten

De groepsleerkrachten hebben de verantwoordelijkheid voor het onderwijs aan en de zorg voor de kinderen. De kinderen zijn gedurende de week in verschillende groepen en in verschillende lokalen te vinden. De teamleden voelen zich daarom verantwoordelijk voor alle kinderen van onze school.

Intern begeleider

Juf Joyce is onze Intern Begeleider. Zij draagt, in samenwerking met het team, zorg voor de begeleiding van onze leerlingen en die van het kind met een speciale onderwijsbehoefte in het bijzonder. Zij geeft vorm aan de zorgstructuur van onze school. Juf Joyce neemt deel aan de bijeenkomsten van ons Samenwerkingsverband en stuurt ons ondersteuningsteam aan. Met name ondersteunt zij het schrijven van de groepsplannen en leidt zij de leerling-bespreking. Uitgaande van wat het kind kan. Zij werkt afwisselend de maandag- of de woensdagmorgen op onze school. Ze is echter ook op de andere dagen bereikbaar op ib@basisschoolwaardhuizen.nl

BHV -er

Op onze school hebben 2 leerkrachten de opleiding voor bedrijfshulpverlener gevolgd. Dit zijn: Leonie en Ramona. Bij calamiteiten heeft de hoofd BHV -er de leiding over de school (ontruimingen, brandbestrijding e.d.). Een ontruimingsplan is aanwezig.

Juf Hennie

di en do